Mostantól mindenki számára elérhetővé válik a marhahús hihetetlen anabolikus ereje, egy forradalmian új tisztítási, hidrolizációs és izolációs technológia segítségével a CARNIVOR marhafehérje izolátum a marhahús nyers erejét adja, méghozzá 350%-al koncentráltabb és anabolikusabb formában, mint egy bélszinsteak!
Mindezt pedig zéró zsíradék, koleszterin, cukor, laktóz és glutén kíséretében. Ha hatalmas izmokat akarsz, akkor ideje a CARNIVOR-ra cserélned a jelenlegi fehérjédet.
ANRT - Aminosav újrafelhasználás és minimális ammóniaszint (Anabolikus Nitrogén Visszatartás Technológia) Az ANRT egy forradalmi technológia mely fokozza az aminosavak izomépítő folyamatokra történő felhasználáást, a melléktermékek újrahasznosítását és az olyan toxikus anyagok felhalmozódását, mint az ammónia. Az ANRT a legnagyobb áttörés a fehérje kiegészítés világában.
Az elégséges fehérjebevitel kritikus tényező az izomnövekedésben mégis a túlzott fogyasztás paradox módon csökkentheti a teljesítményt és a fejlődés ütemét, ha a fehérjeemésztés melléktermékeit szervezetünk nem képes újrafelhasználni vagy semlegesíteni.
A Carnivor ANRT rendszere GKG (Glutamin-alfa-ketoglutarát), OKG (Ornitine-alfa-ketoglutarát), AKG ( alfa-ketoglutarát) és KIC (alfa-ketoizokaproát) speciális arányú mátrixa.
- a marhahús fogyasztás egyik előnye a természetesen magas kreatintartalom
- a kreatin izomépítő, sejtvolumenizáló és teljesítményfokozó hatása ma már mindenki által ismert
- a Carnivor 20-szor nagyobb kreatin koncentrációt biztosít, mint egy szelet steak! Hogy tovább fokozzuk a Carnivor anabolikus hatását elágazó szénláncú aminosavakkal (BCAA) erősítettük meg
A marhahús természetes BCAA tartalmát kiegészítő plusz elágazó szénláncú aminosavak tovább javítják a nitrogén-egyensúlyt, fokozzák a fehérjeszintézis ütemét, csökkentik az izomlebomlást, javítják a teljesítményt és kitolják a kifáradást!
Adagolás:
Keverj el 1-2 adagolókanál Carnivor marhahúsfehérjét 250-400 ml hideg vízben.
Egyéni fehérjeszükségleted függvényében fogyassz napi 1-3 adaggal. Tapasztalataink által, bátran ajánljuk a csokis ízesítést, vízzel vegyítve, számítani kell egy kis habosodásra, de pár pillanatot követően, teljesen jól fogyasztható.
Összetétel: