Ezentúl védi a szív egészségét és a véralvadást, ráadásul nemcsak a csontok, hanem a szív- és érrendszer egészségét is megőrzi.
A K-2 vitamin legjobb forrása egy japán étel, az úgynevezett natto. A natto szójabab és az azon megerjedt jótékony baktérium, ami nyúlós hálóként tapad a babszemekre.
Az erjesztett szójatermékből, a nattoból kivont K-2 vitamin jobban szívódik fel és jut el a véráramba, mint az általánosan alkalmazott K-vitamin készítmények.
A natto tobb mint ezer éve szerves része a tradicionális keleti, elsősorban a japán konyhának. A szamurájok nem csak maguk fogyasztották napi rendszerességgel, hanem még lovaiknak is adták, mert úgy tartották, hogy ettől gyorsabbak és erősebbek lesznek.
A 18. száradban pedig a várandós anyáknak kellett kötelezően fogyasztania, mert ettől vártak egészséges újszülötteket.
Manapság is rendszeresen eszik a japán emberek, mivel a hosszú élet egyik összetevőjeként tartják számon.
Javasoljuk a szedését antibiotikum kúra után is, hiszen a K-vitamint a bélbaktériumok állítják elő és akár egy antibiotikum kúra is lecsökkentheti a szervezet K-vitamin készletét.
- A K-2 vitamin támogatja a szív egészségét, valamint a véralvadási folyamatokat.
- Hozzájárulhat az érrendszer egészségéhez.
- Segíthet a csontok egészségének megőrzésében, és az egészséges csontrendszer kialakulásában.
- Hozzájárulhat a kardiovaszkuláris rendszer (szív- és érrendszer) egészségéhez is.
Felhasználási javaslat:
Fogyasszon napi 1 kapszulát egy tetszőleges étkezést követően.
Összetétel: